Facebook bombardeert mij regelmatig met advertenties van Chinese websites als wish, miniinthebox en lightinthebox. Websites waarop ik, toegegeven, wel eens kom. Kijk. Scroll. Windowshop. En heel soms koop. Maar wat mij nu altijd opvalt: in die advertenties staan soms producten die ik zonder (en heel vaak ook mét) beschrijving niet kan plaatsen. Ik ben benieuwd of jij ze wél kunt identificeren. DUS HIER KOMT EEN GRATIS SUPERLEUKE MEERKEUZETEST! VOOR JOU! Laat je reacties maar achter in de comments, dan laat ik weten of je het goed had. Kusjes x

#1: WAT IS DIT?

Wish1

Bron: wish

A: Tsgh, simpel. Dit neem ik altijd mee naar festivals. In het buisje gaat cocaïne, en met het lepeltje kun je de coke gemakkelijk snuiven. Gaat dit het niveau zijn van de rest van de test? Want dan ben ik er nu al klaar mee.
B: Pillenkoker! Duh. In het buisje stop je de pillen, en met het lepeltje schep je de pilletjes eruit.
C: Hierin neem je je ontbijt mee als je op dieet bent.

#2: WAT IS DIT?

Wish2

Bron: wish

A: Een doe-het-zelf afstandsbediening. Je kunt de knopjes etc. los bestellen en die gaan op het bruine/bronzen gedeelte en kun je vastklemmen tussen de elektrische draden.
B: Een moderne wichelroede.
C: Een portable gitaar. Voor als je random iemand ontmoet die je een serenade wilt brengen. Hatseflats: je pakt ‘m uit je zak en je kunt ervoor gaan hoor. Ouwe romanticus!

#3: WAT IS DIT?

Wish3

Bron: wish

A: Dit is dat spel weet je wel, van vroeger, zo’n spiraalspel en dat je dan heel hard *BZZZZT* hoorde als je toch met je ring tegen het spiraal aan kwam. Alleen is dit dan zeg maar een soort Russisch Roulette variant op echte stroom en word je geëlektrocuteerd als het mis gaat.
B: Een waterkoker! Duuuuuuuh! Je herkent die vorm toch wel?
C: Een haarkruller. Ik zie niet in hoe je op antwoord A en B bent gekomen.

#4: WAT IS DIT?

Wish5

Bron: wish

A: Ik heb geen idee. Wat is dit voor schattig lief klein beestje?
B: Een piemelgum. Aanradertje voor je kinderen voor het aankomende schooljaar.
C: Een squishy toy, vermomd als piemel. Je hebt onder andere ook een borst-variant en een buitenaards-wezen-variant.

#5: WAT IS DIT?

Wish5

Bron: wish

A: Een apparaat om je longen te trainen. Sporten niet meer nodig. THEY FINALLY DID IT.
B: Een zieke methode om kinderen te straffen die iets hebben gezegd wat ze niet hadden mogen zeggen. Ze moeten dat witte deel dan in hun mond nemen en als ze dan praten komt er alleen maar geslis. En veel kwijl, waarschijnlijk.
C: Een fluit. Toch? Of… Niet?