Ik vind heel veel. Van de hele wereld, eigenlijk. En van iedereen. Daar schrijf ik de laatste tijd te weinig over. Maar ik had het een beetje druk. Ik weet dat het geen excuus is, maar zo noem ik het wel even. Ik had het namelijk druk met:

  • * Werken, want we hebben een prachtig huis gekocht maar die was niet van plan zichzelf te gaan afbetalen.
  • * Mijn eigen bedrijf onderhouden, naast dat hiervoor genoemde werken, dus. Best lastig, soms. Wel leuk, vaak.
  • * Een huis onderhouden, naast dat hiervoor genoemde werken en mijn eigen bedrijf onderhouden.
  • * YouTube-filmpjes kijken. Heel belangrijk. Maar echt.
  • * Ziek zijn. Ziek van eczeem, van mijn angsten, van een eng herpes-virus (door voorgenoemde eczeem). Nu weer beter. Voor een hele lange tijd, hoop ik (dermatoloog, ik houd jou verantwoordelijk als dat niet zo is).
  • * Genieten. Van heel veel dingen, waaronder mijn ‘nieuwe’ neefje, mijn lief, mijn familie, van leuke dingen en vooruitzichten. En van ons nieuwe huis, had ik al gezegd dat die prachtig is?
  • * Series, boeken en films. I’m addicted.

Nou ja, en nog wel meer dan dat. Maar je snapt het. Ik was even druk met offline leven.

Ik heb echter ooit geleerd dat ‘wie schrijf, die blijft’ en ik houd echt oprecht heel erg veel van schrijven. Mijn droom is nog steeds om er ooit rijk en beroemd mee te kunnen worden, maar ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat dat toch niet vanzelf gaat. Dus misschien moet ik maar weer vaker wat schrijven.

Of wacht – ik stel mezelf gewoon doelen! Ja! Want OCD als ik ben moet ik daar dan aan voldoen. Een uploadschema, klinkt dat niet profi? Ik vind van wel. Gaan we he:

  • * Op maandag zal ik een ‘Roxaap vindt wat van’-post uploaden. Hierbij review ik van álles – van boeken, series en films tot gebeurtenissen, landen en reclames. You name it, ik vind er wat van.
  • * Op vrijdag zal ik een random-post uploaden. Zoals alle hieronder staande posts, eigenlijk.
  • * En misschien dat ik soms in het weekend nog iets upload. Misschien.

IK HEB ER ZIN IN.

DOEI.